Due time puasa/raya

Hai mommy² semua siapa dekat sini due date dia time puasa dan raya ...share la dekat sini..saya bulan puasa, berkain batik la kita ?

173 Balas

Sy due raya ke 5 .. 29/5, in Shaa Allah smpat brbaju cntik sekejap.

Kite geng🤣anak saya 2 org sebelun ni pun lahir tgh puasa🤦‍♀️

saya 18/5/20..bulan puasa..berkain batik la kita time raya nampaknya😂

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis nanti ye

Hehhe saya . In shaa allah 22.04.2020 .. 2hari lagi nak puasa dahh nnti

4y ago

Amin yarabbal allamin

Sy due date 7/4. Tp xdpt ikut puasa sbb kita kan tgh pantang masatu😆

5y ago

Semoga dipermudahkan untuk sis ☺

Saya raya haji,harap sempat makan daging korban laa🤭😂

5y ago

samaa 🤣

Insya Allah 22/5/2020....2 hari sblm raya...😊😊

saya due puasa pertama 25/4/2020 insha allah 😆

5y ago

Wahhh 1st day puasa 😁 Inshaa Allah sis semoga dipermudahkan

Sy due 2/5.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Amin.. 😀

5y ago

Amin... 😊

Due 11.4.2020. Hrp2 raya tu dh lps 44 hr la. Xsbr nk mkn juadah raya

5y ago

Inshaa Allah semoga dipermudahkan Aminn