Ada sapa pengguna sudocream?

Hai mommy2 semua 😊 ada tak kat dalam ni pengguna sudocream utk ruam lampin bby ..sesuai untk newborn tak? Cara penggunaan tu mcm mna plak ye 😅#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Ada sapa pengguna sudocream?
8 Balas

Saya pakai sudocrem dr anak new born sampai now 3 tahun. Baby yg akan lahir pun saya mmg standbykan sudocrem. Sapu nipis2 dan ratakan pada kulit. Satu botol ni lama boleh tahan. Haha recommended sgt!

sapu nipis pada ruam sis , anak buah sy leher melecet smpai luka darah menitik terkejut sngat masa tu..pun pakai sudocream ni sapu nipis alhamdullilah cepat kering luka ..

sesuai utk newborn jika alami ruam lampin..sapu nipis pd tmpt yg ada ruam..stiap kali tuka lampin

Sy pakai ni utk baby, alhamdulillah, sesuai sgt. Letak kat tmpat ruam, bbrp jam kemudian, ruam dah ok ♥️

Letak dekat tempat ruam.. Jgn letak bedak.. Biar cream tu meresap spya ruam dekat baby cepat sembuh

saya guna ni.. sapu nipis kat celah montot atau tempat2 yg nmpk melecet ruam.. mmg bagus krim ni

sudocream ni mmg baik. tiada steriod n mmg selamat utk baby. sapu nipis shj ya

Bestnye krim ni untuk bayi 😍