Ada sapa pengguna sudocream?

Hai mommy2 semua 😊 ada tak kat dalam ni pengguna sudocream utk ruam lampin bby ..sesuai untk newborn tak? Cara penggunaan tu mcm mna plak ye 😅#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Ada sapa pengguna sudocream?
8 Balas

Saya pakai sudocrem dr anak new born sampai now 3 tahun. Baby yg akan lahir pun saya mmg standbykan sudocrem. Sapu nipis2 dan ratakan pada kulit. Satu botol ni lama boleh tahan. Haha recommended sgt!