Solution Mengandung Selalu Perut Kembung /masuk Angin

Hai mommy2 sekalian. Ada tak petua nk bagi hilangkan perut kembung ni? Tak tahan lah. Tiap hari mesti perut masuk angin. Makan ikot time, xlewat. Perut berangin smpai bunyi angin dia tu ??? Sakit tak tahan. Kdg sampai kena gastric. Kalau boleh xnk bergantung pada ubat gastrik. Please help ?

2 Balas

mcm sy skrg... pg n tgh hri ok.. mkn pn ok. tp je petang n mlm mula masuk angin.. mkn pn jadi x lalu

Sama mcm sy masa awal2 pregnant. Sy sapu minyak yuyee sahaja