Preggy 7w3d

Hai mommy2 nak tyk ,normal ke kdg rasa prt mcm xda mngandung pun sbb xda alahan apa2 😅 kdg rasa prt mcm lembik jer .cuma lesu jela nak baring jak memanjang .

13 Balas

Ok lah tu xde alahan ape2 senang ati.. sy dri awl hamil Smpai skrg jgn kata alahan mabuk ke ngidam ke xde lngsung smpai lh skrg sy dh msuk 32 mnggu.. alhamdulillah bby fhm kedaan mama nye sb tu x bgi alhn ke pe kt mama nye😁jnji bby n mama siht sntiasa.. so tnggu ms nk jmpa bby je..👶🏻🤗

4y ago

Alhamdulillah .mybe kot lain2 org kan heheh .baby fham mama dia 😍 .smoga d permudahkan sis

sy 11 weeks pun perut lembik jee, hehee tapi bila scan Allahurabbi active dia , sampai doctor pun cakap baby ni shuffle hehe

Ye sy pun rasa sama sis. Sejak tiada sudah mual dan gastrik, rasa mcm bukan mcm mengandung 🤣

tu lah..asik nk baring jer. tp bila baring pon bdan pon jd letih jgk. rase serbi serbi x kena

sy pon nak lepak je ats katil.. lesu bdn xlarat nk bngun.. pstu bgn tido rasa loya plk 😩

Sama la kite xde alahan sejak awal prenant lg skunk 12week alhamdullilah baby sihat

nk baring sllu tu mmg ye..sy skrg 6w3d..smpai sakit2 bdn sbb baring je

4y ago

memang tak ada rasa apa2 ke?ada alahan ke?

sy dah pegnen 7 bulan lebih sis.. takda alahan smpai skrg.. alhamdulillah 💋

4y ago

Alhamdulillah semoga sya mcm sis jgk Aamiin 🤲😅

Normal sis.. Sy dah 37week.. Xdk alahan apa.. Enjoy je... 😁😁😁

4y ago

Alhmdulillah sis .baby fham mommy dia heheh

normal sis..sama la kite asik nk baring je..hihi 😄 #7w3d

4y ago

Wahh sama 😅 smoga smuanya d permudahkan sis 🤲