sy preggy 5week.xda alahan@muntah lg..cuma kdg prt skt.normal ke.scan msih blm nmpk kntung.

2 Balas

Sis Sama gn sy aritu Sy preggy 5weeks xde pun alahan.g klinik check Alhamdulillah kantung nampak. Time ni rasa cramp je kt prut.cramp kt perut tu normal dktor ckp.sbb rahim kita nk mengembang.sekarang saya Dh 7w Alhamdulillah la xcramp2 dh

1y ago

Wc🥰

normal takde alahan. 5w kecik lagi nak scan, tunggu 8w nanti baru scan lagi.

1y ago

tue la.doktor bg trikh 2mggu scan lg.14/4 nie scan lg.hope nmpk la kntung..😃