Minum air gula

Hai mommy2…. Nak tanya pendapat… Esok dah kene minum air gula at 13 weeks.. Nurse ade cakap boleh beli yang farmasi tu kalau taknak yang kk punya… Boleh bagi suggestion ? First time rasa air gula ni… Ghisauuuu…

12 Balas

saya baru lepas minum air gula. byk juga saya cari tips minum air gula and baca pengalaman orang. siap ada cakap minum seteguk je.saya jadi takut. bila turn saya, yaallah apa yang saya baca tu semuanya mcm xberapa betul. saya boleh telan 2 3 teguk tanpa perlu tahan nafas. mula2 nak semput tahan nafas. last2 saya layan je minum air tu.bagi saya sedap je air tu. ingatkan ada rasa teruk ?setiap orang lain2. cuma tuhlah terlalu fikir sampai xley tido saya malam sebelum tu. last2 ok je. xde pun nk muntah2. sedangkan saya alahan teruk. cuma lepas minum ada rasa pening2

2y ago

Lepas minum tu boleh terus minum air masak ke? Atau kena tunggu dulu? Nervous ni sbb check up untk bulan depan nurse dah suruh minum sbb dah 23minggu.