Rajin tak sengal bahagian punggung

Hai mommy2 nak tanya.. Ada tak pernah sengal bahagian punggung. Bila nk jalan.. Sakitt

10 Balas

saya dari awal kandungan sengal2 kt bhg punggung. nasib baik mak saya tukang urut. dia urut katanya urat lari. lepas urut sampai skrg tak ada rasa sengal lagi. baby pon aktif je menendang

Saya dh start sakit bahagian tulang punggung bila kandungan msok 7 bulan .. skg dh 8 bulan lagi kerap n hari2 sakit di bahagia punggung n celah kangkang

Pregnant anak ke 2 ada pengalaman mcm ni… kadang tu rs mcm nk menjerit tahan rasa sakit yg tiba² je dtg.. selalu suruh suami urut/gosok sbelum tido

Normal sis. Banyakkan minum susu. Kalau dh masuk 3rd trimester pun normal sakit camtu sbb baby dah start turun laluan bawah

Saya mengalaminya.. cara saya rawat, berjalan 15 minit, guna kasut yg selesa, jngn duduk / diri dlm tempoh yg lama.

kdg2 berlaku PD Sye..jika ada pun saya akan buat senam ringan seperti duduk atas bola besar..rasa Mcm lega sgt😘👍

sama la sya sekarg ni tgh mengalami😖 #26w

kadang2 di menyengat.. 😁

Since 3rd trimester mmg sakit

2y ago

Sy klu duduk then jalan mmg sakit

kdg2