posisi tidur

Hai mommy2, nak minta pendapat ni korang kalau preggy trimester kedua biasanya selesa tidur posisi macam mana ? Dah berapa malam tak dapat tidur sebab tak jumpa lagi posisi yang selesa.

42 Balas

Sama la puan sy pun trimester ke2 skrg belum jumpa lg posisi yg betul2 selesa tidur, setiap mlm akan tukar posisi ikut kselesaan badan tp biasanya sy akan tinggi kn bahagian kaki la then alas bantal peluk di celah2 kaki supaya lebih selesa.