buku pink

Hai mommy2, i confuse la nk buat buku kat mana ? btw i pjj dgn hubby, weekend balik bandar A, i keje kat bandar B, igt nak buat dekat bandar A je, sbb mak i pun kat sini jgak.. sbb dekat B tu kwn2 i sll kata kk sana sgt slow. ? i nak buat dekat A mak i xbg, kata nt jauh la apa lah.. haaa.. pening dh nak buat kat mne..

2 Balas

Nanti nurse akan tanya sis stay kat mana. Pihak klinik akan tentukan sis klinik area mana.