buku pink

Hai mommy2, i confuse la nk buat buku kat mana ? btw i pjj dgn hubby, weekend balik bandar A, i keje kat bandar B, igt nak buat dekat bandar A je, sbb mak i pun kat sini jgak.. sbb dekat B tu kwn2 i sll kata kk sana sgt slow. ? i nak buat dekat A mak i xbg, kata nt jauh la apa lah.. haaa.. pening dh nak buat kat mne..

2 Balas

klu pndgn sa dri sis sj tu..A ka B sma sj..yg pntg bila sis nk p klinik tu checkup kshtn baby n app dok..sis jgn lupa bwa tu buku pink..sbb tu yg plg ptg tu..klu ada2 pa nnt yg tda diingini bila2 sj sis buli mnta cek dimana2 KK yg berdekatan..klu tda tu susa nnt prosedur sis nnt d KK andai kta sis ada masalah kesihatan..

Nanti nurse akan tanya sis stay kat mana. Pihak klinik akan tentukan sis klinik area mana.