PREGNANT TRIM1

hai mommy, sy sdg pregnant trim1 n kdg2 bdn tu rasa lemah lemas nak mkn pun x lalu apa lg klu t’hidu org sdg msak rasa nak pitam n muntah jaa,, mkn sesuap jaa nak muntah🥲so ada masa tu sy ikut husband ats urusn krja smbil tu jln2 nak ambil angin emm tiberr pula bdn ni rasa elok mcm x pregnant lngsung😂mkn pun x memilih, mual2 n sakit bdn mcm x da dahh smpai husband pun tnya jga sbb tetiba aktif, sy bkn mengada2 tpi x tau pula klu asyik teperap jaa kat rumah letih lesu mkn x lalu😅ada x mommy yg mcm sy, sy rasa mcm x pregnant pula bila dah aktif mcm biasa risau pula#firstmom #pleasehelp

13 Balas

yes, mcm sy.. masuk je rumah alahan semua datang, kalau keluar pegi keje ke jalan² elok je, sihat.. 😅😂

10mo ago

Mngkn ngidam nak jln2 kot😂😂