GASTRIK TERUK & PERUT MENGERAS

hai mommy, sy 36w pegnen..first time sejak pegnen kana gastrik teruk..memang tak dapat tidur dari pukul 3 a.m until this morning😭.. masa datang sakit gastrik tu, perut jadi mengeras.. baby pun sy dpt rase dia gerak2.. mommy2 pnh mcmni tak?

3 Balas

saya 1st pregnant kena gastrik teruk, doktor suruh makan gaviscon, sejak tu memang standby dalam beg sedia2. sekarang anak dah 2 still ada gastric

Standby gaviscon. Bila2 rasa pedih mkn gaviscon. And mkn biskut kering dgn kerap. Org kata klu selalu pedih ulu hati rambut anak lebat. 😁

pernah macam saya yer sis. mmg amat sakit tapi tak tahu nak buat apa. 35w😢