Folic asid

Hai mommy smua.nak tanya kalau folic asid utk mkn 3 bulan da abis.boleh ke beli yg baru and start makan smula? Ke sekotak tu hanya utk 3 bulan sahaja tak lebih dari tu? Kalau da abis tempoh 3 bulan dh tak boleh amik folic asid lagi ke? Maaf tanya

6 Balas

Bole je..klinik x bg lg ke..klu x bg pi beli sndri la sis kt farmasi guardian pun ada jual sepapan x smpi singgit kot klu tgh promo. Sy dr awal pregnant smpai skg 6 bln pun klinik bg je lg. Folic acid. Vitamin C..vitamin b kompleks dgn iron..