Demam

Hai mommy sklian.. nk mnta pndatan. Baby sye berumur 4bulan dan arini bdn die tetibe je demm. Sye dah bwk ke klinik dan dktr bg ubat demm je.. soalan sye blh ke baby yg berusia 4bulan pakai kool fever.? Dan cara pakaian nye mcm mne ye.??

1 Balas

Kalo saya xsuggest sis guna kool fever. Sebab nanti panas tu semua tangkap kat kepala takot jadi sawan. Better sis jerlum anak dengan air asam jawa. Jangan pakai baju panjang or tebal tuk bg haba keluar. Selimut pon xperlu tebal

4y ago

ni yg sy buat..memang semua anak synasal demam jer lumur kepala deg dgn asam jawa..lepas tu mesti suhu turun