Due akhir bulan 2

Hai mommy siapa dekat sinii due akhir akhir bulan 2? Korang semua dah prepare ke barang baby & berpantang? 🤭🤭 Tak sabarrrr nk jumpa babyyy ni..

34 Balas

Alhamdulillah semua dah beli . Dah basuh siap . Dah pack sekali buh dalam bag . Takut terberanak awal 🤣. Skrg ni just relax and fokus nak beli brg untuk berpantang pulak .

10mo ago

sama kita sis..beli pastu basuh letak dlm beg punya excited😆...just nk beli brg berpantang plk...anak first dulu girl..yg ni boy...kena beli baru la😆...ad ckit2 topup... insyaallah moga dipermudahkan urusan kita nanti..aminnnn3

sama la sis..saya 28/02/2024..hari tu da ok da dr muntah² ni..skrg blk lg..semua mknan yg d mkn aka keluar blk..apa maslh ni ya..serik da muntah²..sakit dada

Saya due 12/2. Alhamdulillah dah prepare sesiap sebab takut tak larat hahaha sekarang pun dah mengah sangat dah. Sebaik la dah siap basuh baju baby haritu🤭

due 20/2, baru beli 2 helai baju baby, 10+ pamper free sample, lain belum... sekarang ada Year End Sales tapi tak ada budget... hmmm maybe bulan depan kot

In shaa allah sy due 22/02/24. Barang baby alhamdulillah banyak jugak dah beli tapi baju baby tak basuh lagi 🤭 excited sangat! First time mom btw 🥰

Saya 16/2. Dah beli barang sikit2 masa baby expo haritu. Sekarang da nak masuk 8 bulan. Berjalan sikit mengah. Cane ni nak cari barang yg lain. 🫠😭

Saya dua 21/2, barang baby dh hampir lengkap, ibunyaa 1 pon blom beli lagi, risau jgk kalo terberanak awaii ney, sbb ramaii tegur perut dh jatuh bawah

saya due awal bulan 2. semua da prepare. risau bersalin awal. sekrang ni tengah syok me time selagi boleh 🤣

10mo ago

sama la sis...due sama..semoga d permudahkan urusan kita semua ya sis

saya 27/2..barang baby belum prepare lagii..cuci pun belom 😂.. Pampers baby semua lengkap..cuma barang mumy dia je ada sikit ii prepare..

sy due 26/2 dh beli brg ape semua, tinggal nk packing & skrg still keliru nk beli botol susu saiz ape, brape bnyk nk kena beli 🥲🥲🥲