Details Scan

Hai mommy semua. Sy nak tanya, week ke berapa sesuai utk details scan? Now sy dah 18wks, and dah sebulan lebih jugak tak pi scan baby.

9 Balas

KK saya suruh pergi masa 18-20weeks. kalau swasta, ikut klinik. range umur kandungan berbeza2. Ikut Pn nak pergi scan kt KK atau swasta

4y ago

Kk sy belum ckp apa apa lagi. Tgu next checkup mcm mana. Kalau takde, pi swasta la jawabnya. Thanks puan ☺️

Saya buat detail scan+4d scan pada 24week sebab ikut klinik punya pakej. Saya pergi klinik myfamily

4y ago

Oh sama la, cadangnya nak pi scan kat myfamily jugak. Thankyou for sharing! 😉

seblm 25 weeks ,lmbt sngt pon Xleh sebb Susan nk tgok bby mkin bsar, say buat 24 weeks

4y ago

Ohh 24weeks tu kira paling sesuai la ye. Terima kasih ☺️

Sy pun x pasti.. Ada doctor kata 22w-26w..ada yg ckp 28w

susah tgok klw bby mkin bsr

sy hri tu buat 23 weeks

20ke atas

22~24 week

28wks