Krim pencukur miss v

Hai mommy semua... Sy da 37week, nk tnya mommy semua, krim pencukur ap yg senang tanggalkan bulu2 miss v, selain guna pencukur, sy susah nk mencukur sbb prut da besar,& biasa lps mencukur kulit jdi gatal, srh suami pom, mcm x bersih je.. Hahahhahaha... 😂😂 tq mommy semua❤😘😘😍

1 Balas

Haha, kannn.. nak menunduk pun susah. Nak minta tolong suami pun macam lagi berserabut nak kita bising je adoi lagi stress 😂😂 kita wax je sis 😂😂 malu2 tapi lega dah bersih. Kah3 😂😂