Tak Boleh Tido

Hai mommy semua.. selamat malam.. Ada tak mommy kt sini yg susah tido malam? Pastu siang hari mula la sakit kepala tak cukup rehat.. sy start 20 minggu ni da x boleh tido..pkul 4 pagi karang baru boleh lelap. Mata mengantuk tp x boleh tido..da mcm2 surah baca, x boleh jugak tido.. Apa nak buat ye?

1 Balas

Dulu saya macam tu. Kena ready tidur awal. Lepas isyak terus siap siap baring nak tidur. Tanpa main phone la. Pejam mata. Golek golek boleh la bawak sampai jam 12, baru tertidur kot. Tapi saya surirumah senang la nak ambik masa. Sis kena tidur waktu yang sama setiap hari, supaya badan kita ada sleep routine.

4y ago

Sy mcm ni la buat, tp tetap xdpt tido, dpt tido skjap tu pun tido2 ayam. Tp lepas subub selalu akan ttdo dngn nyenyaknya smpi jam 12 pm. 😭😭😭