Susah tido

Hai,sy prgnt 28 week,da 2 minggu lbih sy x bolh nk tido,pukul 4 5 pg masih segar mata..normal ke?

5 Balas

𝘀𝗮𝗺𝗮 𝗹𝗮 𝘄𝗮𝗸.. 𝗯𝗶𝗹𝗮 𝗱𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗯𝗮𝗻𝗴𝘂𝗻 𝗽𝗮𝘆𝗮𝗵 𝗻𝗮𝗸 𝘁𝗶𝗱𝗼 𝗯𝗮𝗹𝗶𝗸.. 𝗵𝘂𝗵𝘂

normal awak... tapi jangan kerap2 tido lambat nanti jadi macam saya bp naik lepas tu kena buat daily bp kat klinik.. seminggu ulang alik pegi klinik.. kesian suami sebab kerja

Normal.. awal² tu rasa mcm xblh terima je knp ssh sgt la nak lena. Nak lena pun xselesa tp nak xnak kena adjust jgk badan supaya lena sbb takut naik tekanan darah

Normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

tq awk ..❤️

normal awak.

1y ago

most wc. tp make sure tau kena ada rehat yg cukup juga❤️. boleh cuba consult dgn doctor nnt masa checkup okay