INGIN BERTANYA

Hai mommy semua.. saya nak tnya normal ke 9 week kerap kencing.. saya kerap kencing kadang² sampai tak boleh tahan & dye akan keluar sndri .. Adakah kencing kotor atau normal?

3 Balas

saya dulu sampai pakai pad. lepas tu saya banyakkan minum air barli dengan jus cranberry. alhamdulillah dah elok.

Saya baru 4 weeks pun kencing tak dpt nak tahan.. normal jugak ke??

1y ago

Normal. Awal kehamilan mmg kerap kencing sbb badan hasilkan lebih darah n toxin dikeluarkan melalui buah pinggang pun brtmbh drpd sblumnya.

Normal. Pelvik longgar yu. Banyakkan senam kegel

1y ago

Ya betul