Kerap kencing 16w

Hi momies . Kerap kencing waktu 16w normal ke ea ? Kadang sampai tak larat nak bangun ulang alik tandas .🥴

16 Balas

sama la mcm saya..penat ulang alik masuk toilet 🤣 lepas kencing mesti haus.. tekak asyik kering je,air mmg minum banyak..tengah2 mlm pon xsenang lena sbb tekak kering..kalau bangun minum air wajib masuk toilet sekali tidak xleh tido rasa nk terkencing 😂

Normal. Sy dari awal mengandung smp nak bersalin kerap kencing. Tambah ada gdm, mlm selang 1 jam nak kencinh. Nak dekat2 bersalin tu siang mlm sama je kerapnya. Jadinya dari awal ngandung tdo x nyenyak 😅

sy start pregnant mmg kerap kencing smpai kn kt rumah sy pkai kain batik x pkai spender....spender tu rase lembab je bile kerap kncing

normal je..kdg terlalu kencing smpy kering air liur kt tekak...sy slalu pujuk dri ckp, xpe bby tgh membesar sb tu kerap kencing

normal laa sis , sama macam saya jugak , sampai kadang ii tu macam nak tido dalam bilik air 😂😂

normal dear.. bykkn air msk.. elakkan manis.. spy xkna kncing kotor

Sama lh. Smpai duk uma pakai kain batik. X pnah2 sy pakai kain batik😆

Normal saja.. Saya dulu mcm tu juga... Minum air.. Mesti ke tandas...

normal. baby membesar dan memberi tekanan kepada pundi kencing.

dari awal kandungan smpai skrng sy on begitu sis haha