First Time Mommy to be

Hai mommies, nak tanya perlu ke always check up and buat scan ultrasound sebelum buat buku pink? First time jadi ibu saya overthinking dan selalu risau keadaan baby. Macam mana nak atasi ye 🥹? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing #firstmom

2 Balas

xperlu. kalau xde bleeding, xde sakit bawah perut, xperlu risau apa pon. sihat je tu. baik simpan duit utk beli brg baby. skrg sekali scan je da rm50. membazir. bukak buku pink cepat utk tahu tahap kesihatan ibu lg penting

2y ago

Thanks awak info yang berguna🥰

always checkup ikut tarikh yg misi bg.. scan pun ikut tarikh yg doktor tetapkan..