..

Hai mommy semua. Saya jenis kuat menangis. Tadi baru je menangis.tapi saya tau effect kat baby nanti.. takbole tahan airmataaa ?

11 Balas

Sy pun nak share time pregnant 25 weeks tu I emosi sgt, marah n nangis, nangis tu dgn suara kedengaran smpai baby tu trkejut n tendang2 sy dgn kuat, lepas tu I rasa menyesal kesian kat baby tu dia dengar mak dia mnangis kuat sgt n then I say 'sorry baby mummy nngis2, love u anak' lepas ni tekad tak nak nangis mcm tu lagi kena slalu tenang n pndai kawal emosi.

Stay strong sis. Pembawaan budak tue. Tp kena stay strong tkut nnt bdn terbeban n effect baby in future. So stay strong k🙏🏻

Emotions are hard to control, and even harder to figure out. At least you know there will always be a big support group right here. 🙂

Hormon preggy ne mmg sensitif.. fikir positif n yg baik² sj sis.. jgn ikutkn sgt hati nk nangis tuu ..

xelok kndungn nty lau asyik emosi n asyik mnges..cube istghfar bnyk2 n fikir perkara baik2

Saya pula kuat mrh masa awal pregnant. Tp masuk 2nd tri dh ok.

Takde apa lah sis. Sy pun macam tu dulu, terlebih cengeng hehe

5y ago

In shaa Allah banyakkan sabar. Nanti rezeki dapat anak yg lembut hatinya, mudah rasa simpati dan lembut dengan orang lain. Sabar ya mommy

I also cry a lot during pregnancy :(

Cuba fkirkan bnda yg bleh mngmbirakan hati

stay strong, mommy! 💖