perut kerap mengeras 32 weeks (first baby)

Hai mommy semua normal kah malam sy susah nak tido sebab perut kerap mengeras dan sakit waktu mengeras antara pukul 3-4 am sampai tido x lena tambahan dgn kerap kencing bawah perut belah kiri sakit kalau lambat sikit pergi kencing kalau tersedar malam lepas kencing pinggang 2 belah rasa sakit sy risau dgn keqdaan ni harap bole dpt pendapat daripada yg berpengalaman

1 Balas

normal sis.. saya pun tengah merasa sekrg.. sy 30week.. kalau sakit bila kencing tu , biasa kencing kotor Kene bykkan minum air masak , kurang minum air manis.. saya mngandung smbil tu menyusu yg sulong 1tahun.. agak mencabar sikit lah .. tapi kene hadap dgn emosi yang terkawal . I hope you are happy with the arrival of the upcoming baby