Sakit perut

Salam semua . Nak tnya kenapa ye 2,3 hari ny sy kerap rasa sakit dekat perut belah kiri sampai pinggang ?. Sbb sy sllu tido mengiring belah kiri adakah effect posisi tido atau adakah itu normal ? Mohon pendapat semua ye .

1 Balas

Berapa weeks...kalau 35 36 37 38 40 Normal sangat sebab baby dah mula turun masuk ke saluran tulang pintu tu

4y ago

Kalau 15weeks normal sebab baby nak membesar kan perlukan banyak ruang dekat dalam