Sape ada pengalaman GDM

Hai mommy’s semua, nk tny lah.. sape ada pengalaman GDM ek. Bila amik darah kt jari berbeza results dia.. sy check sendiri dirumah, jari tengah 5.4 pastue sy check sebelah jari telunjuk jd 5.0.. ada x mommy’s yg cm nie? Berbeza results dia sbb jari berlainan..

2 Balas

Maaf tak pernah pula jadi macam tu. Awak ambil pada masa yang sama ke? Nurse pernah check machine awak tak untuk tally kan result?

1y ago

Mesin tue doc bagi.. sbb aritue sy Ikut program doc pakar diabetes dr hospital besar Bukan under kk.. Ni sy wajib check sehari 7 kali (cucuk kt jari) and then sent pic pemakanan sy setiap hari untuk monitor..