NT Scan

hai.. mommy to be semua... nk tanye ada tak yg bt NT Scan baby?? Saya baru tau n dgr pasal NT scan ni.. sebab officemate tanye dh bt ke NT scan ni? masih tertanye2 NT scan ni apa ye?? #my1stpregnancy #11week1day

6 Balas

Saya pun kena bt nanti NT Scan sbb ank ke 2 ada masalah masa lahir usus luar now ank da umur 8 tahun syukur Dan sihat ☺️doa sja yg baik2 jgn risau ye mommy..

1y ago

sis sy pun sama kes macam sis, doktor scan, doktor suspect baby usus di luar..ok tak sis?baby macam mana?lahir ok tak?saya buntu, lepas saya tahu baby saya usus luar, saya asik nangis saja