spotting

Hai mommy semua. Nak tnya, sy tgh pregnant 26w, tp tghri td ade kluar spotting coklat smpai skarang. Dah pegi klinik.doc kate klu klua spottiing x perlu risau..melainkan kalau da klua fresh blood n rasa sakit contraction bru direct pegi hosp. Mslahnya, sy risau di kluar berpanjangan wlpn sikit. Tak bahaya ke mommy2 smua. Check heartbeart sume, okey..baby pn aktif gerak mcm biasa.

1 Balas

cuba sis tnya doc,spotting choc tu ape? sbb biasa awal2 kehamilan je ada keluar spotting choc tu. sis dah 26 minggu,tu lain drpd yg lain