Spotting coklat

Salam semua..saya pregnant 16w6d da 3 hari sy klua spotting coklat mcm ni.. normal ke? Sy scan keadaan baby okay tp masih kluar spotting.. knp ye

Spotting coklat
4 Balas

sis saya pun macam ni , lepastu saya terus gi hosp n dia check rahim masuk muncung itik . n baby semua okay je rahim ok . doc kata normal keluar spotting coklat mcm tu KALAU tak sakit perut . so it okay . kalau sis rasa sakit sgt sgt perut terus gi hosp . saya pun minggu lepas gi hosp n sampai skrg still keluar sikit je coklat . 2 kali gi hosp pun doc kata masih okay semuanya

7mo ago

Sy da scan baby smlm sis.. baby dlm keadaan okay.. n heartbeat baby pun okay.. cuma sy pelik knp masih ada spotting

sis pergi hospital terus nanti dr pantauu swasta mmg scan ok je

scan dekat mana? klu checkup kk, better pergi kk check.

7mo ago

Better pergi hospital. Check dkt emergency. Diorang mmg akan check btl2. Risau rahim awk ada bukaan sikit.

Mntk duphaston dkt swasta. Tk ok dan tk normal.