Milo active-go 3 in 1

Hai mommy semua ❤️ boleh ke kalau saya nak minum milo masa pregnant..? Sehari sekali..

Milo active-go 3 in 1
15 Balas

Masa awal antenatal appointment, selain kopi, nurse tak sarankan sy minum teh dan milo. Sy pon tak sure knapa. Masuk trimester ke-2 sy belasah jgk sbb kdg2 bangun pg rasa nak minum air panas selain horlicks, tpaksa jgk laa buat. 😁

4y ago

Oh. Susah tu kalau dah ganggu hb. Setiap kali appointment, mesti itu yg dirisau 😅

Saya hari2 amek, dari awal pregnant sampai sekarang 30w, kesudahnya hb low 😂. Nurse suruh stop kalau boleh. Tapi masalahnye takboleh, saya teringin. Pembawakkan budak

4y ago

Lagi2 kalau milo panas. Sedapnyaaa 😂

Puan kalau boleh elakkan minum 3 in 1. Tak elok untuk kesihatan. Kalau nak minum better bancuh sendiri milo tu.

Klu x de mslh hb blh je.. lg 1 kene jga2 gak tkut sangkut gdm sbb mnuman 3 in 1 ni kandungan gula tggi.

boleh je....lgi elok beli yg milo dlm tin tu....kurang manis n lebih baik dri milo dlm plastik

3 in 1 byk gula.. Better beli milo biasa je buat milo kosong

bole ja sis sy minum juga kdng 2 kali srhari tpi tk letak gula

bancuh sendiri yg loose pack. without additional sugar..

If takde GDM/Diabetic okay je. If takk...

sy minum yg biasa ja.3 in 1 sy x ambik.