Berat Bdn Tak Bertambah/naik

Hai Mommy Semua.. Adw X Yg Mengalami Mslh Sama Mcm Sy.. Berat Bdn X Naik2... Dri Start Pegnant Dan Smpai Skrng 4 Months Still X Naik2 Lgi Berat Bdn... Mcm Mana Nak Atasi.. Need Help.. Rse Dh Mkn Byk..

8 Balas

Saya mcm sis, awal2 mmg naik turun je last2 byk yg static mcm start buat buku pink. Masuk 6 bulan baru naik. Tu pun ada jgk waktu turun. Padahal sy ni takde alahan apa2. Smua mknan boleh telan. Tp growth and berat baby okay.

5y ago

Oh yeke sis... Tq.. Sbb mkn mmg dh boley.. Tp berat tak naik2