Redha Bukan Rezeki.

Hai, mommy! Selamat petang. Nak luah rasa sedih sikit. Before this ada deal dengan someone untuk amek anak angkat, alhamdulillah jujur orangnya. Anak tak sah taraf! Dah excited sangat dah nak tunggu due baby keluar. Sekali baby keluar awal masa dekat rumah parent dia pulak tu. So sekarang baby tu memang tak dapat, agak kecewa tapi takpe la anggap bukan rezeki. Tapi tu laa bila terpandang barang barang baby yang dah beli sedih juga la, kalau ada sesiapa tahu pasal kes mengandung anak tidak sah taraf and dia taknak jaga anak tu boleh tak infom dekat saya, tiada tukaran dengan wang ringgit saya ikhlas nak menjaganya. Terima kasih, mommy.

1 Balas

Sis apply dkt kebajikan

4y ago

Dah cuba sis tapi tak lepas sebab syarat di kebajikan mestilah 10 tahun berkahwin dan mempunyai masalah yang menyebabkan kita tak boleh mengandung.