Sad story

Apa perasaan semua momy2 bila anak yang kita kandung 9bulan rasa sakit tiap malam sakit kepala sakit pinggang macam2 alahan ada tiba2 ada orang cakap dia nak anak kita ? Silap saya sebab baby ni tidak sah taraf tapi saya & pasangan nak bertanggungjawab jaga dia . Kami mampu semua barang dah beli dah tiba2 je ada yang cakap dia nak anak ni sebab taknak orang mengata .. 😔😔

2 Balas

tak perlu peduli apa org kata, bayi tu anak awk dan pasangan, halalkan hubungan korang lps bersalin dan selesai berpantang....korang mampu kan utk jaga bayi tu...good luck dear...semoga dipermudahkan urusan dan mohon keampunan dariNya

5mo ago

Post ni dah 3 tahun.. sis tu dah jaga anak dia sendiri..

Bayi tu anak awak & darah daging awak. Orang tu xde hak nk ckp bukan2 keatas bayi tu. Biar je org mengata asal awk & pasangan btggjwb nk jaga anak sama2. Bkn nk mengabaikan..