cramp bawa perut belah kanan

hi mommies ! normal ke kalau setiap hari rasa cramp bawah perut sebelah kanan? tapi taklaa teruk sangat rasanya mcm senggugut nak period saja. plus, kerap sakit pinggang dan sakit belakang. saya dah 5weeks pregnant

3 Balas

Sy pun 5 weeks ,Sy pun rasa benda yg sama. Lagi lagi kalau buat kerja rumah. Sakit payudara pun sama . Semoga baik2 sahaja untuk ibu2 yang sedang mengandung. Sometimes risau jugak sbb baby masih kecil kan.risau ap2 jd

Sy macam tu. Tapi cramp nye datang kejap2 je kan, tp kerap. Lagi waktu yang expected to period tu. Overthinking betul waktu cramp tu, takut last2 period 😅 Baca orang share memang simptom awal pregnancy macam tu.

1y ago

Sy tak buat apa pun sis, tahan macam tu je sebab dia datang kejap2 je. Kalau sis tak tahan boleh la guna hot pack tu

sma la mcm sy... baru 5 week