NT Scan okayy takkkk

Hai mommy to be. Nk tnya ad tk sesapa penah buat NT Scan. Time brpa week ya. Saya tkut la nak buat sebab asyik tgok mcm mcm kes ja kt sosial media ni😭 jd risau

2 Balas

sy pernah buat. klau ikut pakej klinik sy, boleh buat masa 11 weeks - 13 weeks je. lebih dr tu not recommended. okay je. at least sy pun rasa lega baby membesar sihat kromosom normal semua haaa

2y ago

Ohhhh baikbaik. Tu laa sy ni tkutkut sgt.. hmm terima kasih sis share 🙏🏻

kalau jenis overthinking, better stop tengok sosial media. nanti lepas bersalin tengok semula. atleast awak dpt hindari dr pk yg bukan2☺️