Haii...nak tnya dlam ni ramai x yg buat NT scan??..wajib ka x buat??

5 Balas

Saya mmg bawah pemantauan pakar, lagi dua minggu kena buat NT scan sbb pernah ada kes sebelum ni. Yg penting detail scan nnti, tp ada duit lebih boleh je buat NT scan

6mo ago

smga allah sntiasa pmudahkn ursan kita smua🥰🥰

Saya baru buat ahad minggu lepas. Tak wajib pun. Cuma masatu la dapat tengok babyy, lepastu doktor explain kot baby ada syndrome ke, macam tu je 🥰

6mo ago

sy buat ni 100..klau sonobe 80 ja..klau xdak sjrah sblom ni xyah buat pn xpa

NT scan tu bg sy la kan. if detect apa apa pun, kita tetap kena terus kan juga pregnancy kita kan.

6mo ago

betoi..utk persedian awal mental n fzikal ibu..alhamdulillah aritu scan smua oke

klu ada budget buat la....xwajib pun. tp dari 11-14w saja. lps dari tu takboleh.

6mo ago

ya betoi

NT scan Tu apa

6mo ago

ha swasta 100..klau sonobee 80 ja..dkat hsptal pn ad buat kot tpi utk yg ada rsiko bby² sblom ni jala