baby 5 bulan meninggal dlm perut

hai mommy nk tanye ada x pengalaman baby meninggal dlm perut n doc biakan mcm tu tanpe bg ubat just suh dtg lg 2 minggu nk scan baby dah 5 bulan dlm perut...ape yg harus kita buat ye? hope ada cadangan plissss risau takut effect rahim ..

1 Balas

Ce try dengan doktor lain. Takut2 salah. Sebab ada kes sedara saya. Doc ckp. Baby dlm perut dia dh meninggal. So nk proceed untuk keluarkan. Sedara saya pergi cek ke hospital lain untuk pengesahan. Doctor tu terkejut juga. Eh baby hidup lagi ni. Haa sudah. Alhamdulillah baby sedara tu dh besar 6-7 tahun lani.

5y ago

Yeke. Semoga dipermudahkan. Aamiinn