Esok Due

Hai mommy, nk minta pengetahuan sikit start hari ni asyik cek in kat tandas sja.. Selera mkn pun kurang esok due. Lendir kluar dgn stitik darah mcm tu. Tanda nk beranak kha

14 Balas

Saya anak no.4 ptg Saya kluar tanda darah beberapa titik je ,saya terus kol suami minta hntr ke hospital .. alhamdullillah ,mlmnya tu jgk Saya bersalin

Yer..tu tnda nk dekt nk bslin dh tu...seelok nyer gi hsptl.. Law doc check bukaan bru 2cm die akn suh blk dlu.. Tp pe pon gi hsptl..tuk persediaan..

Tanda dah tu.. masa anak pertama 2 hari sebelum sy bersalin keluar tanda MCM tu.. redy ye sis.. kalau kerap sakit 15 minit cepat g hospital

Dah bole refer hospital dah sis, keluar lendir + darah tu pun salah satu tanda nak bersalin..

Tanda daa tu sis.. May Allah ease evytg... 😊😘❤️

Tanda dah tu boleh pergi hospital terus

Semoga d prmudahkan time brsalin nanti

Tanda dah tu pergi hospital terus la

Alahaiii terus je laa ke hospital

Tanda dh tu. Siap sedia ..