Due Date Esok Still Perlu Checkup Juga Ke Esok?

Assalamualaikum sis sekalian, kita nak tanya kalau due date besok 30/7 and appointment pun 30/7 nak kena pergi juga ke? Sbb sekarang ni baby dah tunjuk tanda tanda nak keluar every night like sakit pinggang, construction, asyik klua masuk tandas je and malam malam berpeluh peluh. Sis taknak terus pergi LB sbb takut tu just tanda tanda palsu

2 Balas

pergi je appointment tu selagi tk bersalin. lgpun kalau pergi appointment nurse check jantung bb kan? good for u n bb bila hujung² ni sis

boleh je sis pergi appointment, boleh tye nurse tnda2 nk bersalin. paling2 sis naik ambulans ke hosp kalau btol dh nk bersalin