Medicine

Hai mommy nak tnya.. Zincofer iberet utk apa ya. Sbb dari awal preggy smpai 5bln dktor bagi obimin je.. Cukup ke vitamin utk baby?

2 Balas

Zincoffer tu sama mcm iberet atau obimin cuma ada org xserasi ngan obimin then doc gantikan ngan zincoffer..lain sikit sukatan dos pada ubat tu, tp fungsinya sama iaitu utk tambah darah yg mana dlm ubat tu da tkandung folic acid, zink ngan mineral lain.so jgn risau kalau xdpt zincoffer atau iberet sbb obimin pun sama je..jnji makan sebiji sehari.

Obimin n zincofer sama fungsi. Obimin cukup ja sbb suda all in 1. Mcm sy makan 4 serangkai