5 Month

Hai mommy.. Nak tnya kandungan saya 5bulan, tapi masih tak rasa gerakan baby.. Normal ke? Perut pun kecil..Rasa down bila org tnya dah rasa baby gerak ke.. Keciknya perut ????

20 Balas

Saya rasa denyut² kat perut bila pegang.. Cuba sis sentuh. Nanti sis akan rasa. Saya masa rasa baby betul² gerak dalam 21w ke 22w mcm tu.. Keep calm.. Sabar itu indah.. Nanti sis dapat rasa juga yang betul² bukan denyut² dah. 😊