Breastfeeding

Hai mommy's. Nak tanye if kite breastfeeding takkan pregnant utk 6 bulan ke?

2 Balas

kalau menyusu badan secara exclusive, means susu bdn sahaja.. ye kita x subur.. tapi still ade percentage yg kecil utk kita pregnant.. 1@2% mcm tu lah kalau x silap.. tp kalau kita campur susu atau baby dah start makan.. maka, bdn kita akan start subur.. walaupun mcm tu.. kalau xnk pregnant, kena lah jugak guna protection..

better puan chck upt sama ada puan pregnant atau tidak