Breastfeeding

Hai mommy's. Nak tanye if kite breastfeeding takkan pregnant utk 6 bulan ke?

2 Balas

kalau menyusu badan secara exclusive, means susu bdn sahaja.. ye kita x subur.. tapi still ade percentage yg kecil utk kita pregnant.. 1@2% mcm tu lah kalau x silap.. tp kalau kita campur susu atau baby dah start makan.. maka, bdn kita akan start subur.. walaupun mcm tu.. kalau xnk pregnant, kena lah jugak guna protection..