Air gula? Apa rasa nye

Hai mommy😅 nak tanye ape rasa air gula ni? Banyak mane kene minum ? Sbb tngok ramai yang mcm takot nk minum air gula je😂 saya pon rasa takot nk minum nt ahaah😂#pregnancy #1stimemom #mommytobe

29 Balas

x sedap..lekat di tekak .mmg nk muntah..jgn muntah plk.nanti misi nampak...kena minum lg segelas kalau nk ok..beli di farmasi..rasa ala2 oren f&n...nanti boleh mintak izin misi buatkan masa nak minum air gula di klinik..kena minum suam2.minum 1-3 shoot je segelas tu...kalau lambat n main2..seksa r nanti..