Perut kerap mengeras setiap 7minit sekali

Hai mommy nak Tanya saya dah 38week 5 hari,Dan sekarang perut sakit berat kt bawah Dan kerap mengeras setiap Kali 7minit...perlu ke saya pergi ke hospital?? Sebab anak first dulu tak sakit mcm ni,turun tanda air pun tak sakit pergi hospital bukaan dah 4cm...ni pregnant ank kedua lain mcm dia punya sakit

2 Balas

Sis, ada keluar lendir atau darah tak masa perut mengeras tu, sbb saya pon sama ni, tpp xde turun tanda. Tak tau nak pergi hospital ke tak. 🥺

8mo ago

Masha Allah mudahnya. Okay baikk saya keep track mengeras. Terima kasih. Selamat berpantang tenang siss 💞

Contraction tu. Ya, silakan ke hospital untuk pemeriksaan

8mo ago

Syukur...