confused

hai.. mommy, nak tanya pendapat kamu.. before this sya ada cek UTP dan positive..lepas tu sya bleeding,cek Klinik kencing neg..doc scan belum nampak apa2 lagi.. prgnant baru 4week.. ada ka sya prgnant ataupun tidak ?? cek UTP x2 dekat rumah positive double line tapi x terang la.. n badan boleh rasa prgnant sebab da 2kali prgnant.. hrmm yg ke tiga ni confused sikit ?

2 Balas

waa sya pun 4 weeks tpi blom cuba test lgi lh sbb tkut ngetiv kn.. and sya tau sya 4 weeks sya kira dkat app ni jaa. tpi cngrts for u

6y ago

Awk ad simptom ape je awl kehmilan ni?

Saya jadi camni gak wak. Awak camna skrg? Saya belum cehck dr lagi. Haritu upt positive tapi samar. Check pagi ni negative