2 minggu lewat period tapi negative

Hai salam...sya da 16 hari lmbat dtg period..3 kali cek utp negative..Yg ke 3 kali pagi tu cek utp kat klinik still negative..rasa down sngt..petang nya saya bersama dengan husband..lps jak bersama perut sya rasa sakit..esok paginya rasa nak senggugut n kluar darah..ada kah masa tu sya memang mengandung atau tidk..? siap ada pngalaman macam saya..lewat 2 minggu period pon bila cek utp negayive

2 Balas

Saya pernah jugak sis. Delayed period tp upt negative. Saya pergi klinik check in case ada masalah ke. Bila check ada fibroid tp xbahaya. And few days after saya pun period. Mungkin sis boleh cuba check dgn klinik utk kepastian ☺️

saya pun pernah macam ni. sya pon tertnya2 juga. .cek negative. . Bila da bersama suami perut trus rasa senggut n period. .