pati delima

hai mommy, nak tanya ape kebaikkan oati delima utk baby? jenama ape yg ok?

2 Balas

Pati delima gulsan pon ok juga. Makan hb maintain elok. Tapi pape nak tau rasi dgn badan ke x kena try & error juga Saya ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw

5y ago

done join group ❤️❤️❤️. saya baru nak start consume.. dah 24 minggu ok x?

In shaa Allah kulit baby akan gebu cantik. Member sy ada consume pati delima gulsan time dia loya2, kurang la sikit loya tuu.

5y ago

tq ❤️❤️❤️❤️