Pati Delima Gulsan

Hi Mommies. Nak tnya, utk 1 trimester sesuai ke minum pati delima yg jenama Gulsan tu? Ada apa2 side effect ke?

3 Balas

kak ipar saya sebelum pregnant dia dah start minum, continue sepanjang pregnancy. sekarang dah 7 bulan rasanya, alhamdulillah tak ada masalah lagi. saya pun sekarang lebih kurang 9 minggu, baru mula minum sejak minggu lepas. takat ni okay je lagi. cuma kalau ada kencing manis atau GDM maybe boleh hati2 sikit kut

sy pun minum awak❤️ wat ms ni xde alahan pape❤️❤️awak dh bpe minggu?

8mo ago

tak xde gap awak, tapi sy mkn acid folic dl pastu dlm 10 ke 15 minit baru sy minum pati delima❤️

Sy mnum je…skrg trim1…stkt ni xde alahan sgt..loya/mual on off

8mo ago

Terima kasih. Saya pun start minum pati delima,pening dah berkurangan. Saya tnya sbb nya ibu saya tanya boleh ke minum skrang? Jadi saya pun dah ragu2 😅